Lähihoitajan paikka

17.11.2021

Lähihoitajan paikka

Osaavan joukkomme vahvistukseksi etsimme ikääntyneiden hoitotyöstä kiinnostunutta, innovatiivista, ammattitaitoista ja asiakaslähtöisyyttä hoidon periaatteena arvostavaa hoitajaa.

Ilonpisara on koti erilaisille asiakkaille ja siellä työskentelee erilaisia persoonia. Meillä asuu vakituisesti noin 45 asiakasta ja on lyhytaikaishoidossa muutamia asiakkaita joka viikko. Tärkeintä asiakkaillemme on asiakaskyselymme mukaan se, että täällä viihdytään yhdessä. Siksi haluamme nyt joukkoomme positiivisen ja elämänmyönteisen hoitajan, jolla on työn kehittäminen ja asiakaslähtöisyys sydämen asiana.Työporukkamme koostuu eri alojen ammattilaisista (keittiö, siivous, hoito) ja teemme vahvaa yhteistyötä eri osastojen kesken. Jokainen tuntee asiakkaan. Asiakkaiden hyvinvointi on meidän kaikkien asia. Kaikki tekevät tärkeää työtä asiakkaan hyväksi.

Tule sinäkin meille töihin, tekemään arvokasta ja monipuolista työtä asiakaslähtöisesti! Rekrytoini alkaa heti ja päättyy, kun löydämme soveltuvan henkilön, ota siis heti yhteyttä, jos olet kiinnostunut paikasta.

Tarkempia tietoja saat kysymällä vastaava sairaanhoitaja Maaret Latvasalo p. 03-6470926 tai toiminnanjohtaja Elina Hanska 03-6470921. Tiedustelut arkisin aikavälillä 9-15.30.Palkkaus sosiaalialan TES mukaan.

Lisätietoa täältä nettisivulta ja TE-liven videosta:

https://www.facebook.com/watch/?v=140742491581766