Hyvää Uutta Vuotta 2022 ja kiitos vanhasta 2021 vuodesta

31.12.2021 klo 08:00

Katse vanhasta vuodesta uuteen tulevaan vuoteen 2022
Katse vanhasta vuodesta uuteen tulevaan vuoteen 2022
Syyssumua
Syyssumua
Helmikuun hankia
Helmikuun hankia
Kesätouhuja
Kesätouhuja
Raija-Leena läksiäiset
Raija-Leena läksiäiset
Ohjelmaa ulkosalla
Ohjelmaa ulkosalla

Tämä vuosi alkaa olla jo lopuillaan. Uusi vuosi odottaa jo oven takana. Toivotamme Ilonpisarasta kaikille asiakkaillemme, omaisille, läheisille ja yhteistyökumppaneille oikein hyvää ja turvallista vuotta 2022!

Ensi vuodelle me kaikki varmaan toivomme, että korona hellittäisi ja että erilaiset tapaamiset ystävien ja omaisten kesken onnistuisivat ensi vuonna helpommin kuin nyt. Toivomme myös että säästyisimme karanteeneilta, vakavilta sairastumisilta ja saisimme Ilonpisaraankin ottaa ulkopuolisia ohjelmasuorittajia asukkaita ilahduttamaan.

Olen kiitollinen tästä vuodesta monille eri tahoille, jotka olette tukeneet, kannustaneet ja osoittaneet ymmärrystä sekä auttaneet meitä eri tavoin selättämään koronan tuomia haasteita. Toiminta on ollut hyvin erilaista kun aikaisempina vuosina. Normaaliin arkeen on vielä pitkä matka.Te omaiset olette ymmärtäneet alati muuttuvia koronasuosituksia ja asiakkaat samoin. Ohjelmasuorittajat olette mukautuneet erilaisiin mm. ulkona suoritettaviiin ohjelmiin ja tarjonneet meille mm. linkkejä eri tapahtumiin. Esimerkkejä näistä on lukuisia ja ne ovat mukavia ja mieleenpainuvia muistoja. Kovat ajat saavat esille aina myös selviymisen keinoja ja uusiakin ideoita. Onneksi!

Erityisesti haluan tämän vuoden lopussa tiedottaa kaikille lukijoille, miten paljon henkilökunta on Ilonpisarassa nähnyt vaivaa asukkaiden hyvinvoinnin turvaamiseksi. Haluan kiittää heitä kaikkia! Monelle tämä vuosi on tarkoittanut pitkiä vuoroja ja peruttuja omia menoja sekä uudenlaista tekemisen tapaa. Maskien kanssa työskentely, eritystoimet ja turvavälit ei ole helppoja toteuttaa työssämme. Asumispalvelutyö on vaatinut joustavuutta ja jaksamista joka osastolla,  kun yhtäkkisiä sairastumisia on ollut sekä asikas- että henkilökunnan keskuudessa. Se on vaatinut myös luovuutta ja kekseliäisyyttä ja asiakkaiden äänen kuulemista. Henkilökunta on uupumatta vetänyt pienryhmiä ja ulkoiluttanut asukkaita, huolehtinut asiakkaiden lääkkeistä, hoidoista, ruokailusta mutta myös virkistyksestä ja sosiaalisista kontakteista. Huikeaa tiimityötä on tehty ja tullaan yhä tekemään. Meillä on täällä joukko, jolle jokainen asiakas on todella tärkeä.

Kiitos myös kaikille hallinnossa mukana olleille, olette olleet osa meidän joukkoamme, vaikka koronarajoitukset ovat tähänkin työhön tuoneet haasteita. Henkilökuntaa on kuitenkin vuoden mittaan voitu muistaa erilaisilla mukavilla asioilla, kiitos niistä, ne ovat olleet tärkeitä arjen keskellä olevia valopilkkuja.