Vuokrattavat kalustetut viikkoasunnot

Onko sinulla yllättävä tarve löytää tilapäiskoti?

Onko omaa kotiasi kohdannut jokin korjauspulma, remontti tai sijaitseeko se hetkellisesti kannaltasi väärällä paikkakunnalla? Tarvitsetko väliaikaista majoitusta?

Hämeenlinnassa, Vanajaveden rantamaisemissa voi olla apu sinun pulmaasi. Hoiva- ja lomakoti Ilonpisaran tontilla on pieni, 70-luvun rivitalo, josta on mahdollista vuokrata edullinen kalustettu asunto. Huoneistoista on kaksi yksiötä ja kaksi kaksiota kalustettu kevyesti tilapäiskodeiksi, joita vuokrataan viikko -periaatteella.

Samoin periaattein voit vuokrata huoneen viiden huoneen ryhmäasunnosta, siinä yhteistiloina ovat keittiö, olo- ja kylpyhuoneet. Kalustettu viikkoasunto on yhden vuokraajan käytössä, ryhmäasunnossa on useampia vuokralaisia samanaikaisesti.

Huoneistoissa on peruskalustus ja joitain astioita, jokaisessa vähintään neljälle henkilölle sekä keittoastioita. Kaikissa huoneistoissa on jääkaappi, sähköliesi, kahvinkeitin ja tv sekä suihku ja wc. Huoneistoissa on käytettävissä perussiivousvälineet.

Lakanat ja pyyhkeet voidaan toimittaa eri veloituksesta. Samoin on mahdollisuus sopia muista tarjolla olevista lisäpalveluista.

Asunnoissa tupakointi ja kotieläinten tuonti niihin ei ole sallittua.

Viikkovuokra sisältää lähtösiivouksen ja pidemmässä oleskelussa 1 siivouksen / 14 vrk. Mikäli huoneisto edellyttää poikkeuksellisen perusteellista siivousta oleskelun jälkeen, veloitetaan siitä erikseen.

 

Hinnasto:

Yksiöt, Kastepisara ja Lumipisara 30 m²         180 € /viikko /henkilö ja lisähenkilö 70 € /viikko

Kaksiot, Sade- ja Vesipisarat 50 m²                 280 € /viikko /henkilö ja lisähenkilö 70 € /viikko

Ryhmäkodin huoneet, Sumupisarat n. 11 m²   150 € /viikko /henkilö

+ yhteistila n. 50 m²                      

 

Lisätuotteina vuokrattavissa/palveluina ostettavissa:

Polkupyöränvuokraus                                      15 € /viikko

Lakanat ja pyyhkeet                                         10 € /hlö, pidemmässä asumisessa vaihto /14 vrk

Kirjava pyykki, pesu, pikku koneellinen               8 €, kuivattuna ilman jälkikäsittelyä

 

Kotihoidon tyyppiset käynnit ovat ostettavissa erikseen ja tuotetaan yksilöllisten tarpeiden ja Ilonpisaran mahdollisuuksien mukaan.

Ennalta sovitut ateriat on mahdollista ostaa päätalolla.

Lähimmät ruokakaupat ovat Tiiriön ostoskeskuksessa, jonne n. 2,5 km.

Ilonpisaran sijainnin näet täältä.

 

Hämeenlinnan paikallisliikenteen linja-auto numero 5 liikennnöi 500 m:n päässä Pälkeneen tietä ja numero 8 kilometrin päässä Tampereen tietä. Palvelulinja Seiskan voi Puistomäen reitillä tilata kulkemaan Ilonpisaran pihan kautta.

Hämeenlinnan paikallisliikenteen reittioppaan löydät täältä.