På svenska

Ilonpisara – rehabilitering och rekreation

 

Lomakoti  Ilonpisara är ett rehabiliterings- och rekreationsnrättning, som bedriver verksamhet  i Hämeenlinna i Hatunniemi vid Vanajavesi. Ilonpisara erbjuder en utmärkt möjlighet till ett boende med avkoppling, förströelse och rehabilitering.

Verksamheten består av olika temaveckor med program, helpension för långtidsgäster, samt intervalls- och olika rehabiliteringsprogram enligt individuella behov.

 

Ilonpisara – för rekreation, besök, boende

 

Till Lomakoti Ilonpisara kan du komma för några dagars ferie/rehabilitering eller för en längre tid till exempel vid renovering av ditt hem, eller konvalescens efter en sjukhusvistelse.

Året runt finns det olika temaalternativ, som har plockats ihop kring skiftande teman och efter gästernas behov och önskemål.

Till Ilonpisara kan du komma med en egen grupp på besök enligt överenskommelse. Då kan du bekanta dig med inrättningen och dess erbjudanden eller njuta av ett program speciellt förberett för gruppen.

På Ilonpisara finns för närvarande cirka 50 långtidsgäster och du kan höra dig för om eventuella lediga platser direkt hos Ilonpisara. Vi tar emot både kort- och långtidsgäster från hela världen.

 

Rum och tjänster

 

Det finns över 50 enkel- eller dubbelrum i Ilonpisara, varav drygt hälften är handikappanpassade. Utöver gemensamma utrymmen har du tillgång till trivsamma matsalar, ett andaktsrum, bibliotek, hobby- och spelrum. Det finns också bastu, simbassäng, gym, behandlings- och massagerum samt ett ljust terapirum.

Vistelsen i Ilonpisara omfattar alltid helpension från frukost till kvällsmål. Det finns ingen alkoholförsäljning eller rökrum på Ilonpisara. Du har tillgång till egen vårdpersonal dygnet runt.

 

 

Mera information:

 

Lomakotiyhdistys Ilonpisara ry

Hatunniementie 41

13600 Hämeenlinna

FINLAND

tel.: +3583647090

e-mail: lomakoti.ilonpisara@ilonpisara.fi