Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoiminan tehtäviä saatavilla

 

Nykyaikana, jolloin ihmisillä on kovin kiire omissa asioissaankin, on erityisen ilahduttavaa, että heiltä liikenee iloisen pyyteetöntä aikaa vapaaehtoistoimintaan.

Ei ole niin merkityksellistä sillä, montako kertaa ehdit Ilonpisaran asukkaita ilahduttamaan, tärkeätä on, että tulet vaikka vain sen yhden kerran kun Sinulle sopii. Toki meillä on toistakymmentä vuotta jatkaneita vapaaehtoisia, kuten ulkoiluttajat Venne ja Leena, kaverikoirat, mieslaulajien seniorit ja Pikku-Pena musikanttiystävineen ja muita.

Arjessamme on kyllä konkareiden lisäksi tilaa uusille ystäville ja yhteistä tekemistä löydetään joko yhden tai useamman henkilön kanssa. Suuri joukko Ilonpisaran henkilöstöä on ollut opiskelemassa sujuvaa yhteistyötä vapaaehtoisten kanssa, että osaisimme tukea heitä oikein tärkeässä tehtävässään. Arvostamme Teitä ja olette mieluisia vieraita, sekä asukkaidemme että omaisten ja henkilöstön mielestä.

Jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa, mutta et oikein tiedä mikä olisi oikea ja mukava tapa toimia asukkaidemme hyväksi, voimme myös yhdessä miettiä juuri Sinulle sopivia ja mielekkäitä toimintamuotoja. Ilonpisarassa voi mm. pelata monenlaisia lauta- ja korttipelejä, laulaa ja laulattaa tai muuten musisoida, lukea ääneen lehtiä, kirjoja tai runoja, jutella, ulkoilla, pitää "ompeluseuraa" vaikka nappien ompelun merkeissä. Puutarhassakin riittää kesällä monelaista puuhaa.

Sinä, uudeksi vapaaehtoistoimijaksi haluava ystävämme, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi.

Olet tervetullut!

lomakoti.ilonpisara@ilonpisara.fi

puh. 03 647 0921 / toiminnanjohtaja