Joulun ohjelma Ilonpisarassa

22.12.2021

Asukkaita ahkeroimassa
Asukkaita ahkeroimassa
Joulukylän valoa
Joulukylän valoa
Himmelit ihastuttavat aina
Himmelit ihastuttavat aina
Joulukimppuja tehdään ympäri taloa
Joulukimppuja tehdään ympäri taloa
Tunnelmallista!
Tunnelmallista!
Joulupaketteja asukkaille, kiitos Parolantien Kukka ja hautaus
Joulupaketteja asukkaille, kiitos Parolantien Kukka ja hautaus

Joulua vietetään Ilonpisarassa perinteisin menoin tänäkin vuonna. Asukkaille on ollut tärkeää joulukoristeet, tontut, himmelit, seimi ja valot, kukat sekä kaikki muut joulun tunnelmaa tuovat asiat. Kortteja on tullut postin mukana paljon ja pakettejakin. Kuuset on tuotu pirttiin ja koristeltu, jouluruoka ja leivonnaiset tuoksuvat jo keittiöllä ja joululauluja kaikuu eri puolilla taloa. Arki alkaa jo muuttua juhlaksi.Monen silmät kostuvat muistoista, sekä asukkaiden että henkilökunnan. Tunnelma on ihana. Kukaan meillä ei vietä jouluaan yksin, vaan yhdessä otamme sen vastaan ja ohjelmaakin on järjestetty pienryhmissä. Jouluohjelma löytyy tästä liitteenä. Henkilökunnalta voitte kysyä vierailuaikaa tai tapaa, soittokin tuntuu monesta mukavalta yhteydenpidolta.

Omaisten vierailuja on ollut joulun alla runsaasti. Koska koronatartunnat ja muut infektiot joka puolella Suomea ovat kovasti lisääntyneet, toivomme joka kerta, että vierailijat muistavat kaikki turvallisuutta edistävät suosituksemme ja että vierailuja tehdään harkiten.

SUOSITUKSEMME:

- tule vain jos olet ehdottomasti terveenä, et ole altistunut koronalle tai joku perheestäsi, toivomme myös että vierailijat ovat saaneet rokotukset, koska iäkkäiden vasta-ainetasot eivät ole kolmestakaan rokotteesta huolimatta yhtä hyvät kun nuoremmilla (läpäisyinfektioita on paljon)

- tullessa, pese ja desinfioi kätesi, laita maski jo ulkona ja pidä se koko vierailun ajan

- muista että tapaaminen on vain huoneessa tai teille osoitetussa (sovitussa) tilassa ja tapahtuu turvavälein, toivomme max. puoli tuntia

- vierailuja kannattaa aina tehdä harkiten, ei isolla ryhmällä (huoneeseen mahtuu turvavälein hyvin vain kaksi vierasta yhtä aikaa)

- mikäli tuot tuoksuvan kukkasen, huomioithan, että sen tuoksu voi haitata allergisia (hyasintit), joten kysy hyasintin merkki huoneen oveen henkilökunnalta

-THL suosittaa myös kotitestien tekemistä ennen ikäkkäiden sukulaisten tapaamista

Ihanaa, turvallista ja tunnelmallista Joulua kaikille!

 

 

 

Liitteet