Toiminnanjohtajan paikka

12.11.2021

Lomakotiyhdistys Ilonpisara on yksityinen yhdistyspohjainen hoiva- ja lomakoti luonnonkauniilla paikalla Vanajaveden rannalla aivan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa. Se tarjoaa sosiaalihuollon asumispalveluja sekä lyhytaikaishoitoa, -hoivaa ja lomapalveluita pääosin ikääntyneille ja vammaisasiakkaille tavoitteenaan yksilöllinen, kodinomainen ja asiakasta kunnioittava hoito kristilliseltä arvopohjalta. Yksikössä on noin 50 asiakaspaikkaa lyhyt- ja pitkäaikaisessa hoidossa. Vuotuinen liikevaihto on n. 2,5 m€.

Haemme Ilonpisaran ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen osaajajoukkoon

Toiminnanjohtajaa

Arvostamme hakijoissa hoivayksikön johtamisen taitoa, vahvaa taloudellista osaamista sekä sitoutumista Ilonpisara ry:n arvopohjaan.

Edellytämme uudelta toiminnanjohtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, riittävää kokemusta vanhusten hoidon parissa sekä hyviä ja koeteltuja henkilöstöjohtamisen taitoja. Sosiaalihuollon vastuuhenkilöltä edellytettävä koulutus on oltava Valviran määritysten mukainen.

Meidät tunnetaan paikkakunnalla innovatiivisesta työotteesta ja hyvästä yhteishengestä. Jos koet, että tämä olisi sinun paikkasi, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen sirpa.vihera@evl.fi 3.12.2021 klo 16.00 mennessä. Tehtävä vastaanotetaan 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaukseen sovelletaan sosiaalialan TES, palkkatoivomukset huomioidaan. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa. Lisätietoja hallituksen puheenjohtaja Kimmo Reinikainen, 040-8049330. Haastattelut tehtävään järjestetään 10.12. klo 14-18 Hämeenlinnassa. Haastattelun lisäksi käytämme valinnan tukena soveltuvuusarviointia.